Најнови вести

ЗМНР Исаки присуствуваше на церемонијата на свеченото отворање на Генералниот конзулат на Република Косово во Струга

20 ноември 2020

МНР најостро го осудува палењето на знамето на Република Бугарија

20 ноември 2020

Османи на видео средба со пратениците во Европскиот парламент - членови на групата Пријатели на Северна Македонија

19 ноември 2020

Османи ја испрати правата група ново-именувани Амбасадори на Република Северна Македонија

18 ноември 2020

Учество на МНР Османи на министерски состанок за унапредување на слобода на религиите или убедувањата

16 ноември 2020

Учество на МНР Бујар Османи на министерски состанок на Коалицијата за слобода на медиуми

16 ноември 2020

МНР Османи заедно со австрискиот амбасадор ги посетија роднините на жртвата Неџип Вренези

15 ноември 2020

Османи информираше за членството на Република Северна Македонија во Б-СЕК и кандидатурата за претседавање на ОБСЕ 2023

14 ноември 2020

Видео средба на министерот за надворешни работи Бујар Османи со министерот за надворешни работи на Кралството Данска Јепе Кофод

13 ноември 2020

Телефонски разговор на МНР Бујар Османи со МНР на Украина Дмитро Кулеба

13 ноември 2020
Страница 1 од 15